Stellassa viihdytään yhdessä! 

Stella Business Park on yrityspuisto Espoon Leppävaarassa, jonka neljä tähtitaivaan kirkkaimpien tähtien mukaan nimetyt talot; Nova, Solaris, Luna ja Terra tarjoavat vuokrattavaa toimitilaa pienille ja keskisuurille yrityksille. Stella sijaitsee Pohjois-Euroopan suurimmassa teknologiakeskittymässä, missä kehittymis- ja toimintamahdollisuudet alan yrityksille ovat huomattavat.

Stellassa vuokralaiset todella viihtyvät ja menestyvät. Tästä varmana merkkinä voidaan pitää yrityspuiston poikkeuksellisen korkeaa käyttöastetta. Muutot talojen sisällä ovat hyvin yleisiä ja viimeisimmän tyytyväisyyskyselyn tulokset kertovatkin että 98,4 % vuokralaisista suosittelisi Stellaa muillekin yrityksille.

Tervetuloa viihtymään!

Nova on ensimmäinen talo Lars Sonckin kaarelta lähestyttäessä. Talossa on yrityspuiston rauhallisempi á la carte ravintola Nova Bistro, jossa vieraat viihtyvät varmasti.

KATSO LISÄÄ

Pirteän keltaisessa Solariksesta on videoyhteys Terra talon miehitettyyn aulaan.

KATSO LISÄÄ

Lunan ylimmässä kerroksessa on huikeat näköalat omaava Stellan kuntosali, johon sopimusasiakkailla on pääsy avainkortilla 24/7.

KATSO LISÄÄ

Terra on taloista viimeinen Lars Sonckin kaarelta lähestyttäessä ja se on myös taloista suurin. Terrassa on mm. miehitetty aula, ravintola, saunatilat, auditorio sekä useita kokoustiloja.

KATSO LISÄÄ

Pähkinänkuoressa

Stellan kokoinaispinta-ala on noin 30 000 m2, josta vuokrattavaa toimistotilaa on yhteensä 25 500 m2.

Erinomainen sijainti Espoon Leppävaarassa, Pohjois-Euroopan suurimmassa teknologiakeskittymässä.

Sujuvat liikenneyhteydet joka puolelle pääkaupunkiseutua ja lentokentille.

Enemmän pysäköintipaikkoja vuokralaisille ja vieraille kuin missään muussa yrityspuistossa.

LUE LISÄÄ