Useita vaihtoehtoja


Stellassa on kaksi ravintolaa. Terrassa sijaitseva lounasravintola Terra tarjoilee perinteisiä suosikkiannoksia kuin myös klassikoita Euroopasta ja mausteita myös kauempaa. Tarjontaan kuuluu myös show kitchen –elementti, jossa kokki valmistaa annoksen tilauksesta asiakkaan odottaessa.

Terrassa on päivittäin tarjolla myös aamiaisbuffet sekä monipuolinen valikoima Simply to go –välipalatuotteita ja Robert’s Coffeen kahveja.

Ravintola Nova Bistro on korkeatasoinen anniskeluoikeuksin varustettu á la carte ravintola, jossa on pöytiintarjoilu. Nova Bistro on loistava paikka tuoda asiakkaasi nauttimaan laadukkaasta lounaasta rauhallisessa ympäristössä.

Viihtyisiä hetkiä uudistetuissa tiloissa

Stellan kokoustilat ovat juuri läpikäyneet mittavan muodonmuutoksen. Uusissa pirteissä kokoustiloissa henkilöstö ja vieraat viihtyvät varmasti.

Tilaus- ja kokoustarjoilut

Ravintolat hoitavat kokous- ja saunatilojen tilaustarjoilut. Ravintolat tarjoavat myös monipuoliset puitteet niin cocktail-, kutsuvieras- kuin juhlatilaisuuksiinkin. Ammattitaitoinen henkilökunta takaa onnistuneet yritysjuhlat sekä ravintolan että yrityksen omissa tiloissa. Täydet anniskeluoikeudet kattavat ravintolat, aula- ja saunatilat sekä kokoustiloja. 

Info

KOKOUSTILAHINNASTO

Stellan vuokralaisille -5% kaikista pakettihinnoista

Lataa hinnasto

TILAVARAUSJÄRJESTELMÄ

Tunnukset stella@sodexo.fi tai 050 590 4035

Kirjaudu tilavarausjärjestelmään

RAVINTOLA TERRA

Buffet aamiainen 8-10 ja maistuva lounas 11-13.30

Katso ruokalista

NOVA BISTRO

Päivittäinen á la carte ravintola lounas 11-13.30

Katso ruokalista