Täyspäiväinen kiinteistöjohto ja -huolto

Tiloja kehitetään jatkuvasti yhteistyökumppanien kanssa, jotta ne palvelisivat asukkaiden tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla.

Stellassa on myös oma huoltomies paikan päällä. Näin mahdollisiin vikailmoituksiin pystytään reagoimaan nopeasti ja varmasti tutun huoltomiehen kautta. 

Palveleva aulahenkilökunta

Stellan jokaisesta talosta saa aulapalvelua. Terran miehitetyssä aulapalvelupisteessä istuva henkilökunta auttaa ohjaamaan ja neuvomaan niin vieraita kuin vuokralaisiakin videoyhteyden avulla. Moderneinta tekniikkaa hyödyntävät infoscreenit voivat opastaa vieraat perille myös Wayfinder-palvelun avulla. Aulapalvelun kanssa vuokralaiset voivat myös tilata erilaisia assistentti-, postitus- ja toimistopalveluja.

Hyvin hoidetut julkiset tilat ja tietoliikenneyhteydet

Viihtyisässä ympäristössä työpäiväsi sujuu paremmin. Yleisten tilojen siivouksesta, kunnossapidosta, huollosta ja vartioinnista vastaakin joukko ammattitaitoisia tekijöitä.

Toimivat tietoliikenneyhteydet ovat elintärkeä osa kansainvälisessä maailmassa. Stellan kaikissa julkisissa tiloissa toimii langaton Stellanet.

Lisäpalveluista helpotusta päivään

Novan parkkihallista käsin operoiva autonpesupalvelu hoitaa autosi sisä- ja ulkopesun työpäivän aikana. Stellasta löytyy myös nelipaikkainen parturi-kampaamo sekä useita hieronta- ja hyvinvointipalveluja tarjoavia yrityksiä. Työpäivän aikana hoidat helposti myös kuntoasi upeilla näköaloilla varustetussa kuntosalissa Luna talon ylimmässä kerroksessa. Kuntosalin yhteydessä on tietenkin myös puku- ja peseytymistilat saunoineen.