RemoteA Oy

RemoteA Oy on vuonna 2002 perustettu suomalainen, yksityisomisteinen terveysteknologian yritys, joka on erikoistunut sydän- datan analysoimiseen ja sähköisiin terveyspalveluihin, ja on myös sertifioitu lääkelaitevalmistaja. Etälausuntojen uranuurtajana RemoteA on viimeisen viidentoista vuoden aikana tuottanut terveydenhuollon yksiköille Suomessa, Ruotsissa ja Britanniassa yhteensä 170 000 EKG-, uniapnea- ja verenpaineen etäanalyysia. Yrityksessä työskentelee ohjelmistojen, algoritmien sekä liiketoiminnan osaajia ja yritys tekee yhteistyötä eturivin kardiologien kanssa.

Ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen oli selvää, että meidät haluttiin vuokralaisiksi. Sama asiakasta arvostava asenne on säilynyt muuton jälkeen. Olemme kahteen otteeseen muuttaneet business parkin sisällä saadaksemme meille entistäkin sopivammat tilat, kertoo RemoteA Oy:n hallituksen jäsen Sami Isoaho.  -Tärkeää on myös se, että talosta löytyy tasokas ravintola, postituspalvelut, vaivaton pysäköinti ja kuntosali. Sopiva sijainti ja hyvät liikenneyhteydet työntekijöidemme asuinpaikkoihin nähden helpottaa kaikkien arkea, hän jatkaa. 

www.remotea.com               


                   

 

Maaliskuusta 2012 lähtien Stellassa viihtynyt RemoteA Oy valitsi Stellan tilojen sopivuuden sekä asiakaslähtöisen palvelun ja tehokkuuden perusteella.