Esittelyssä Arcturia Oy ja Arctic Connect Oy.
Nova-talossa vuodesta 2014 toimineet Arcturia Oy ja Arctic Connect Oy valitsivat Stella Business Parkin toimipaikakseen tilojen sopivuuden ja erinomaisien palvelujen perusteella. Stella Business Park on toimiva ympäristö monelle erilaiselle yritykselle. Olemme olleet todella tyytyväisiä sijaintiin ja henkilökunnan asiakaslähtöiseen palveluun.  

 

 

neukkari


ARCTURIA OY
Arcturia Oy on videoneuvotteluratkaisujen myyntiin erikoistunut yritys. Tarjoamme välineet ja palvelut erilaisien videoneuvottelutilojen, desktop ja mobiilikäyttäjien viestintätarpeisiin. Toteutamme optimaaliset videoneuvottelukokemukset markkinoiden suurimpien laitevalmistajien tuotteilla joita tuemme omilla ohjelmistoilla ja palveluillamme. Olemme yhdistäneet videoneuvottelut ja palvelumme kokonaisuudeksi josta asiakas saa tarpeita vastaavan ratkaisun helposti ja vaivattomasti paketoituna.


ARCTIC CONNECT OY
Arctic Connect Oy tarjoaa laadukkaita yhdistetyn viestinnän palveluita omalla palvelualustalla sekä integraatiopalveluita olemassa oleviin viestintäympäristöihin. Yhdistetyn viestinnän palvelut koostuvat erilaisista viestintään liittyvistä laitteista ja palveluista yhdistäen ne palvelukokonaisuudeksi. Asiakkaan tarpeisiin voidaan rakentaa osakokonaisuus tai toteuttaa yksi kokonaisvaltainen ratkaisu yhdistetyn
viestinnän komponenteista.hoiva


Arctic Touch palvelun avulla toteutamme terveydenhuollon etäratkaisut ikääntyneiden asiakkaiden kotihoivatarpeisiin, tilojen etävalvontaan ja ohjaukseen. Palvelu mahdollistaa vanhusten ja liikuntarajoitteisten asua pidempään kotona ja tuottaa interaktiivisen yhteydenpidon terveydenhuollon-, sosiaalialan ammattilaisten ja omaisten kanssa.

Arctic Cloud on videoneuvotteluun perustuva viestintäalusta jonka päälle tuotamme itse videoneuvotteluohjelmistoja ja erilaisia videoneuvotteluratkaisuja kuten tallennus- ja streaming-palveluitamme. Kaikki kehittämämme ohjelmistot ovat liitettävissä toimimaan yhdessä markkinoiden suurimpien videoneuvotteluvalmistajien tuotteiden kanssa. Kysy lisää myynnistämme tai tule juttelemaan!


 

Arcturia Oy / Arctic Connect Oy

Lars Sonckin kaari 10

Nova-talo 5. kerros

02600 ESPOO

www.arcturia.fi

www.arctic-connect.com

 

Myynti:

 

Carl Nysten

045 234 8730

 

Jyrki Ranne

045 233 0320


>Arcturia logo