Viihtyisämpi ympäristö - parempaa bisnestä

Tervetuloa Stella Business Parkiin Tutustu meihin

Kalenteri

Ladataan...
KIRSI ZEDDINI, Leasing Manager
kirsi.zeddini@antilooppi.fi
+358 (0)40 515 4369

TIINA TUOMI-LAHTINEN, Business Park Manager
tiina.tuomi-lahtinen@antilooppi.fi
+358 (0)40 664 7665

Stella tarjoaa vuokralaisille ja vierailijoille kaikki yrityspuiston palvelut. Neljästä talosta löytyy mm. kaksi ravintolaa, juuri remontoidut neuvottelutilat, ylimmän kerroksen kuntosali sekä aula-, assistentti, postitus- ja toimistotarvikepalvelut.

KATSO LISÄÄ
image description
Arcturia Oy ja Arctic Connect Oy Nova-talossa tarjoaa ja toteuttaa kokonaisvaltaiset yhdistetyn viestinnän ratkaisut videoneuvotteluihin. - Arcturia Oy ja Arctic Connect Oy

Stella Business Park

Stella Business Park on yrityspuisto Espoon Leppävaarassa, jonka neljä rakennusta on nimetty tähtitaivaan kirkkaimpien tähtien mukaan; Nova, Solaris, Luna ja Terra. Stella sijaitsee ei ainoastaan erinomaisten kulkuyhteyksien päässä, mutta myös Pohjois- Euroopan suurimmassa teknologiakeskittymässä, missä kehittymis- ja toimintamahdollisuudet alan yrityksille ovat huomattavat.

Stellasta ainutlaatuisen tekee sen kaupunki-kaupungin sisällä -tyyppinen ilmapiiri, missä palveluiden ja yhteisöllisyyden merkitys näkyy jokapäiväisessä toiminnassa. Pitkään täynnä olleesta yrityspuistosta on nyt vapautunut toimitiloja vuokrattavaksi.

Viihdytään yhdessä!