Viihtyisämpi ympäristö - parempaa bisnestä

100% vuokralaisista suosittelee Stella Business Parkia Tutustu meihin

Kalenteri

Ladataan...
Talo-kerros vapaa
Terra 4. 349,5 1.1.2019
Terra 1. 386 Heti
Luna 2. 275,5 1.4.2019
KATSO LISÄÄ

Stella tarjoaa vuokralaisille ja vierailijoille kaikki yrityspuiston palvelut. Neljästä talosta löytyy mm. kaksi ravintolaa, juuri remontoidut neuvottelutilat, ylimmän kerroksen kuntosali sekä aula-, assistentti, postitus- ja toimistotarvikepalvelut.

KATSO LISÄÄ
image description
Arcturia Oy ja Arctic Connect Oy Nova-talossa tarjoaa ja toteuttaa kokonaisvaltaiset yhdistetyn viestinnän ratkaisut videoneuvotteluihin. - Arcturia Oy ja Arctic Connect Oy

Stella Business Park

Stella Business Park on yrityspuisto Espoon Leppävaarassa, jonka neljä rakennusta on nimetty tähtitaivaan kirkkaimpien tähtien mukaan; Nova, Solaris, Luna ja Terra. Stella sijaitsee ei ainoastaan erinomaisten kulkuyhteyksien päässä, mutta myös Pohjois- Euroopan suurimmassa teknologiakeskittymässä, missä kehittymis- ja toimintamahdollisuudet alan yrityksille ovat huomattavat.

Stellasta ainutlaatuisen tekee sen kaupunki-kaupungin sisällä -tyyppinen ilmapiiri, missä palveluiden ja yhteisöllisyyden merkitys näkyy jokapäiväisessä toiminnassa. Pitkään täynnä olleesta yrityspuistosta on nyt vapautunut toimitiloja vuokrattavaksi.

Viihdytään yhdessä!